0

Tundub, et parim töö

on Thursday, May 08, 2014 in ,
Umbes kuu aega tagasi õnnestus minul, kes ma kadestasin töötavaid inimesi juba eelmine suvi, hankida endale töökoht. Läbisin motivatsioonikirja, kodutöö ja intervjuu vooru. Ei meenutanudki intervjuul "I potato" stiili. Töö tõttu olen uurinud igasuguseid erinevaid veebilehti ja avastanud endalegi üllatuseks tõelisi pärleid, millest väga vaimustunud.

Esimeseks leiuks on Sseko Designs, kes teevad Aafrikas igasuguseid tooteid sandaalidest käekottideni. Kõige märkimisväärsem on see, et Ugandas, kus tehakse sandaale, on nende missiooniks naiste ülikooli saatmine, kes muidu pere survel või raha puudumisel sinna ei jõua. Seega läheb osa naiste palgast nende ülikoolifondi, mida saab välja võtta alles siis, kui ülikoolimakse aeg,  et vältida pere takistamist ja raha enneaegset kasutamist. Kõige tipuks on need sandaalid nii paganama kaunid, et just selliseid olekski mul vaja. Aga raha pole nii odav ka.

Lõbustan oma pooltteist lugejat mõnede Gruusia piltidega:





Õigus, tuli meelde, et praegu on elu üks pingelisemaid eksamiperioode. Tundub, et pingeline on ainult paar päeva enne eksamit ja eksamipäev, ülejäänud aja enamik meist logeleb ja üritab oma suurt hulka vaba aega täita. Loodan, et soovitud ülikoolikoht ikkagi tuleb, sest nagu selgub olen otsustanud pürgida just sinna erialale, kus lävendit ei ole ehk siis kõik kohad täidetakse pingerea alusel.

Täna leidsi veel paar head lehekülge, mis mulle nalja/kasulikku infot pakkusid:
Grouchy Rabbit - naljakad "edu võtmed"; faktid; õpetused, kuidas käitud
Näiteks "Ilmselge märk, et asjad ei lähe nii hästi nagu peaksid - Sinu kaksik unustab, et sul on sünnipäev
"To do list - pane Facebookis oma nimeks "No one", seejärel vajuta meeldib teiste inimeste piltide ja staatuste all"
Not Always Right - lehekülg, kuhu postitatakse huvitavad juhtumised klientidega suhtlemisel, tuleb välja, et klient ei olegi alati kuningas.

PS kui keegi ütleb, et tal läheb 5 minutit, siis küsige, kas tavalist minutit või Itaalia minutit. Sest Gruusias me ikka leidsime, et itaallased jäid tihti hiljaks, sest neil on lihtsalt teistsuguse pikkusega minutid.

0 Comments

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.