2

Tagasi kodus..

on Tuesday, July 19, 2011 in , , ,
Nädalake Võrumaal möödus kiirelt..

Üks õhtu käisime metsas seenel (loe: marjul), minu looduskalduvused lõid kergelt välja, mustikad, maasikad u name it. Tegelt vahepeal mõnus lihtsalt metsas olla, mitte linnakära sees.
Ja üks "South Parki" vaatamine tõi kaasa järgneval päeval lademetes "Oh my god, they killed Kenny" märkusi. But we still have weird inside jokes: jänes teeb "Mää", tekk oli seekord ring ja vesipea saunas (!) , and so on. Aa Võrumaal liikuvat jutt, et Tartu tüdrukud joovad õlut, Liina hämmastuses küsis, kas see ongi tõsi, I was speechless at first.. Just in case.
Ma imestan, et ma koju jõudes ei olnud nagu nuumatud pallike, rutiiniks oli ju ka südaöine väike jäätis

Ja selline oli kuulus pats, mida Liina soovis endale ja mina ka lahkelt punusin. Kokku 8 keerdu

Aga kui saabus pühapäev oli aeg Tartu poole tagasi tulla, avastus, et sularaha ei ole mul peaaegu üldse, laenasin Liinalt siis 3€. Haigelt arvestatud, et ma ikka Tartu jõuaks, sest rahaautomaat olevat liiga kaugel.. Kui esimese bussi peale astusin ,selgus, et pilet maksis haigelt rohkem, kui arvasin ja teisest piletist, mis maksvat 5€ oleks puudu jäänud 15 senti. Pfff, what am I gonna do now! Võrus õnneks märkasin Swed panga automaati bussijaama lähedal, JESS. Pooljoostes, poolkõndides ruttasin sinnapoole siis, ma polnud kindel, kas ma ikka jõuan bussile pärast. Lõpuks piletit ostes selgub karm tõde minu pingutuste kohta: "18:30 Tartu, paluks" "Noore või täispilet?" "Noore" "Siis on 4,5€, muidu oleks 5€" NO FAKK.

Tartu on ikka ilus linn, lihtsalt mainin, ja elu käib siin ka kogu aeg..
Nt, eile kui kesklinnas Keviniga juttu ajasime, siis tuli üks mees meie juurde "Mul on nii paha olla, palun kutsuge mulle kiirabi" I was like, what? Kuna Kevin suutis normaalselt reageerida, helistas ta kiirabisse. See mees tundus üsna purjus olevat, aga kui küsisime palju ta joonud on, siis ta kinnitas, et vaid ühe õlu.. Hmm ja suitsu küsis ka mitu korda. Lõpuks saabus ka kiirabi ja turgutas meest nii palju, et too oli võimeline pärast omal jalal lahkuma...

2 Comments


Sa oskad selliseid asju teha, mida mina ei oska : patsid, küüned. Nii et paluks siis endale neid teenuseid osutada ükskord. :D


Aga dvi, ikka saab, järgmised 3 aastat ehk?

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.