0

Pommirünnakust, jahust.. ehk siis Retsist

on Thursday, September 29, 2011 in , ,
Räägin siis retsi kohta nii palju, kui meeles on. Ehk siis detailne. Ja pole elusees nii pikka postitust kirj..

Meil kõigil olid siis ka kohustuslikud elemendid:
A - lilla, seelik ja peapael
B - roosa, bikiinid ja tutimüts
C - roheline, võrksukad ja ujumismüts
D - kollane, põll ja kiiver
E - oranž, põlvikud ja päkapikumüts


Päeva esimene pommirünnak


Ilmselgelt on Treffneril koige lahedam rets, kes teine viskaks 30x päevas pikali. Endid kiitmast eal ei väsi.. 
Igastahes siis tulime hommikul kooli ja tähelepanu oli ilmselge, kui koos liikusime roosa ja roheline (ehk siis maarjaga). Enne koolimajja sisenemist kaunistati meid kenast ära ka: R-täht ja monokulm oli mass. Armast 11.B tuli kummardada nii kuis vähe ei olnud. Saime hommikuvõimelda kirikukõrval ja ka esimese pommirünnaku märjal tänaval. Ei kurda. Aga küüslauguhais, mida leevendas veidi oliiv ning mis tuli rebaste suust, edu teile 11- ja 12ndikud + õpetajad.

oojaa, mina olen see parempoolne kummardaja

Liisi oli lihtsalt NII roheline
Vahetundidest ja keldriskäigust (ning sai ka selgeks fakt, et ma EI oska roomata, üldse). Rääkides just keldris söömisest: mõtlen siis, et miks mitte, muidugi klassi nimel kõigeks valmis ja näen, et laua ääres kookosega kaetud pallid, haaran ka siis ühe ja pistan tervenisti suhu, et kiiremini söödud saaks, it was like nothing I've ever tasted, okei ilmselgelt veidi või maitsega. Kiiruga üritan endale sisendada: "See on või, jah, rahu, söö, see on või, sa sööd võid iga päev, it's not a big deal, you can do it!" Ma tõsimeeli arvasin, et olin söönud suure palli võid, kuni tund hiljem, söögivahetunnis keegi mainis, et kuule tegelt see oli searasv, yeah about that, tavaliselt söögiisu ära ei lähe, aga seekord.. Arvukad pommirünnakud muidugi igal pool koolimajas. Ja lahe seik oli veel see, kui pahaaimamatult läksin mata ajal vihikut alt tooma ja retsijad tabasid mu poolelt teelt, karistuseks oli ilus monokulm (ja muide päriselt, täitsa ilus teine, oskuslikult tehtud).


Saatuslik hetk, kus on näha, kuidas mu ilmeksimatult roosade küüntega ära tuntav käsi haarab pahaaimamatult selle valge palli poole, oh well

Ahjaa, kooli aknaruutude lugemine was a cool troll. 



Rebaste jooks. Esimene peatuspaik oli Raekojaplats (B). (Jah, seda kaarti oli haigelt lahe tekitada, sest esimest korda mõtlesin uuesti, et kust me küll kõik läbi käisime) Raekojaplatsis saime imiteerida võitluskunste ja Muradi tantsimist. Kui Murad tantsima hakkas, siis esimese 5 sekundi peale oli väike kulmukergitus. Ja siis kõik järgi tegema nii hästi kui suutsime (hint: ei suutnud, aga kõik naersid ja üritasid). Publikut oli täitsa.. piisavalt. (Keegi vanem proua olevat arvanud, et teadlaste öö algas varakult, värvilised tegelased jooksid linnas ringi). 



Sealt edasi Kuradisild (C). Oh veepommid, mis lendavad su poole ülevalt kui taevast.


Eesti Rahvamuuseumi ees (D) pidi edasi andma koirohuga tomatit, mingi tingimus oli ka, et vist käsi ei tohtinud kasutada, nuh, mis muud yle jääb kui suud...
(Y)

Toomemägi (E). Paberist lennukite lennutamine, kuni teised kükke teevad meeleheitlikult, prääksuga ka veel. Mingisuguse inimpüramiidi moodi asja pidime ka moodustama, sest A-klass oli veel all orus. Ja päris Kassitoomel, orus.. Pole ammu nii kõvasti naernud. Tasakaaluta inimesed, kes meeleheitlikult üritavad joosta slaalomit, aga miskipärast veab ainult ühele poole.






Ja seejärel vana maja (F) (? sorri ei mäleta, mis nimi ttäpselt) Anyway pidid 2 inimest seal jooma sojapiima C-vitamiiniga ja tomatimahla.

Põhimõtteliselt viimaseks punktiks oli Treffneri kuju, kus lugesime vande. (enam pole keelatud vaid Härma tüdrukutega vanainimeste asja tegemine, vaid kõigi härmakatega o.o)


Õhtul, pärast jooksult tagasi tulekut oli halehea. Pidime esitama tantsu. Peale tantsimist oli selline tunne, et absoluutselt ükskõik, kes võidab, SEE OLI HEA PÄEV. Riidett.. hmm.. ilmselgelt kui ma impulsiivselt mõtlesin pikemale ketile, siis praegu mõeldes, jooksin ma poolpaljalt terve kooli eest läbi, aga see selleks, kas pole see mitte riideketi üldine mõte?
Ja ilmselgelt kui mängus oli nii palju nööri, siis said kõik punkti selle eest.

Köigi tantsud:
10.b Ruslana -"Wild Dances"


10.a  Grease - "Lighting"
10.c Rammstein - "Du Hast"
10.d Offspring - "Pretty fly"
10.e Ricki Martin - "Livin' La Vida Loca"

Tsau merili, mis teed, sul palju juukseid


Aga võit tuli koju, ja ohh, ekstaasis. Tänu sellele suutsin terve öö mitte ära kustuda kui enne kella 8-t. Oli hea päev. Aga tulevased rebased hoidke küll alt *evil*.


0 Comments

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.