0

It was a nice bet, sorry you lost ;)

on Thursday, March 01, 2012 in , ,
Blogima ajas üks väga minulik lause, mis kostus kõrvu imelikul kombel sarjast "How I Met Your Mother". "I'm surrounded by idiots and I'm the biggest one", kuigi Barney ütles ainult esimese poole sellest lausest... Vahepeal väga teemas

Vahepeal sai klassiga Kuutsekal käidud, järgmine kord (kuna iganes see ka ei tuleks) lasen end vist isegi juba kiivriga parki, kuigi eelmine aasta sai Soomes nii suuskade kui ka lauaga päris mitu korda juba õhku, kuigi kiirus võiks suurem olla... Klassivenna head elufilosoofia tegi tuju kohe päris heaks: "Aga oota, seisa, vaata otse ette, kaugele, ilus või mis?" Jah, okei, kõlab veits läilalt, aga tõesti ilus lumine vaade oli Eestile (mille lumine tolm saab varsti veidikeseks jalgadelt pühitud ja asendatud well.. liivaga.. ).

Oskari sünnipäev, kes teab see teab... oli päris.. huvitav, highlighte igaks juhuks ei hakkaks nii avalikult küll mainima, aga sai tantsitud ja Gerdaga sain tuttavaks, ilmselgelt olime mõlemad üksteisest palju kuulnud, aga mitte kunagi kohtunud ja kui Uku korduvalt lund või noh, jääd näkku suutis pilduda, läks päris sõjaks lahti..

Ja see bet Pässiga, mille võitja sai auhinnaks koogi. Oh, Päss, sa pole minu tahtejõust vist mitte midagi kuulnud, Keep your eyes on the prize. Igastahes challenge oli mitte süüa terve õhtu jooksul Aleksandris mitte midagi (ma vist olin phmts ainult hommikut söönud, kõht oli VÄGA tühi). Scumbag ostis veel ekstra mu õrritamiseks suure purgi Nutellat ja pehmet saia... Aga ma ei murdunud ja kook oli haigelt hea! Totally worth it.

Aaa ja kolmanda perioodi kohta nii palju, et hale nerd ja luckis kõik perioodihinded 5. Mwahahah. Ise ka imestasin... Aga see füüsika töö oli küll haige mõnitamine, jätan siinkohal mainimata miks, aga Oks paneb hästi.
Informaatikas areneb mu scratchi mehike nurgas ja uss on forever alone...

0 Comments

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.