0

Portugal vol 2

on Wednesday, March 21, 2012 in ,
Peale pühapäevast lebo hakkasid esmaspäeval siis trennid, päeva peale tuli 11 km, üritasime päevitada ka veidi basseini ääres, päike päris hästi võttis + ma pole punane. Liisi poole trenni pealt jooksis ka meie hotelli juurde ja tervitas! Ise poolalasti muidugi, nagu tavaline. Ikka päris õhtul tekkis siuke väike apelsini isu, väike apelsiniraks majaka juures, me veits rohelised selles apelsini värgis... Aga kätte saime, teisest kohast saime sidrunit ka. Haigelt head olid, mahla pritsis terve põranda täis.

Teisipäeval oli vinks-vonks surm, kokku 11,7 km. Väike päevitus jälle. Õhtuses trennis suutsin jalale tõmmata basseiniäärega laheda verise triibu ja väike accident rattaga juhtus ka, nimelt poest tulles oli mingi segadus ja sõitsin Serrule tagant haigelt sisse, saltot ei pannud küll, aga adreka laksu, sinika ja keti mahatulemise ikka sain..

Täna jäi õhtune trenn ära, hommikul jalgu ja 5km täpselt, õhtul läksime võrku mängima ja peale selle, et naeru jätkus 2,5 tunniks, ühines meiega ka prantsuse olümpialootus, mingisugune jooksja, 3000m takistusjooks, aga tundus küll täitsa sportlane olevat. Ja poode tundub ka siin olevat...

0 Comments

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.