2

Are we supposed to be related?

on Monday, August 15, 2011 in , ,
Such an ironic question..

Igatahes otsustasime, et Liina tuleb ikkagi Tartusse ka külla.
Ja arvestatavalt vara (kell 13) saabus teisipäeval ta buss, muidugi pidin ma vastu minema. Poolunisena oli seda muidugi ideaalne teha ja eriti super tunne oli siis, kui tüdruk teatas pärast "Oh, sa poleks pidanud vastu tulema, ma oleks ise ka tulemisega hakkama saanud" and I was like "-.-". Hoolimata "heast" ilmast otsustasime ikkagi Tartuffile minna. Asju kotti pannes lõi pirnike peas põlema "Filmi näidatakse väljas, väljas on külm, tõenäoliselt hakkab meil ka külm, TEKK hoiab meid soojas". Film oli Pakistani perekonnast ja nimeks "Lääs on lääs" ("West is west"). Hakkavad meeldima juba need non-Hollywood filmid, ausalt. Kõhud tühjad oli 3 valikut, kust veidikene hamba alla saada. Liina tahtis mäkki. Mõtlesin, et kui juba siis juba, here comes the suur eine. kell 12 öösel, Good call, mariliis, good call!

Aii äratused on alati rasked. Kolmapäev. Aga pidasime plaanist kinni, st siiski plaanitust tund hiljem ärgates, kuna minu näpukesed leidsid telefonil äratuse kinni vajutamisel instinktiivselt üles "hiljem" nupu. Mitu korda. Läksime siis linna, üllatus-üllatus, shoppama. Sai lihvitud kauplemisoskust, edukalt. Ja vihm, armas rahvas, võib lõpuks siiski muserdada ja koju ajada ja mitte lasta kahte toredat tüdrukut Tartuffile... Hoopis pisarakooki tegime, always productive.

Siiski neljapäeval lasi. Norra film "Mägi" ("Fjellet"). Rääkis kahest naisest. And at some point they kissed. Sorry, I didn't see that one coming. Polnud mainstream.. Ei aga huvitav film oli.

Skipping some events, läks Liina reedel kodo tagasi, Võrumaale, oli teisel paar vahelejätmist mittelubavat pidu.

In the meantime in Kastmekoja village, chickens peck your ass.... Seriously. They peck. Your ass. Isn't funny at all.


2 Comments


hahaha, kana suudlema su tagumikku .

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.