2

Olustvere, Samara, 6.kuu ja ohjeldamatu tants

on Tuesday, August 09, 2011 in , ,
Plaanis oli täiesti girls night Liisi pool, Olustveres. Asja tegi koomilisemaks 7-aastane õde, Nelle, kes jäi samuti koju.

Linnas ootan siis automaadi järjekorras, et raha välja võtta, mees enne mind pobiseb, et automaadil vist midagi viga. Mõtlen siis, et mis ikka viga saab olla.. Nii kaart sisse, parool ja Boom! väikseim rahatäht, mis on automaadis on 50(!) euri, mitte 10 vaid 50. Ja mul oli kiire. Jooksen siis Walkingu juurde, ainult selleks, et avastada, et too rahaautomaat on üldse lännu. Kes teab, kui ammusest juba. Hmm, Statoili juures peaks ka ju olema. Win! Sain oma raha ja põrutasin bussiga Viljandisse (bussijuht oli haigelt sõbralik: "Viljandisse jaa, tore, noortepilet, hea hea!", et seal Kadriga kokku saada, 7min enne Olustvere bussi teatas Kadri, et oii peame veel poest läbi käima, sest Liisi tellis veidi kraami. Poes täiesti suvaliselt ringi tormates haarasime suht huupi asju, jooksuga ka veel siiski jõudsime järgmise bussi peale.

Liisi maja oli phmts täiesti mõisas sees, lisaks veel kuri koer. Ja oii need sööginaljad, neid tuli päris korralikult: "ouu äkki peaks poest leiba ka juurde ostma, mine tea Mariliis on ju ikkagi külas" "Kellelgi kõht pole tühi...? Anyone..? ...Mariliis?". Pole minu süü, et ma söön palju, söök om hää... Kamba peale suutsime muffineidki küpsetada. Ja tantsida ja meikida ja laulda karaoket (millest on ka videod, mis meile kohutavalt nalja teevad, aga siiski ülisalastatud, sorry). Loodan, et Nelle niimoodi hukka ei lähe...
Ja piltide kohta veel niipalju, et afrojackiga pildi algne variant garanteeris meile 10min rolling on the floor laughing.
Soovitan, go wild, people. Super õhtu oli, ei kahetse!
Ma sain lapse! (picture with famous Nelle)



kiire?

Liisi kirjeldas seda pilti kui "Mariliis ja söök". I said "Pigem ".. vaid taldrikud" "

ignoreerige seda panni, keskenduge mustika valge šokolaadi muffinitele




Nickelback oli teemas, and we love that song


2 Comments


mis sellel muffinipannil viga on ?:D


It was a bit dirty...

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.