2

Tallinnas ja Vabaduse laulul

on Tuesday, August 23, 2011 in , ,
Neljapäev, mil pidime alustama Tallinnasõitu, algas kohe igasuguste tagasilöökidega. Olime sunnitud nt bussiga minema Aksliga, aga see eest sai 2,5 tundi juttu rääkida. Tallinna jõudes avastasin, kui kohutav on mu orienteerumisvõime, kui kaardi pealt pole reaalselt mingit ruumilist pilti endale tekitanud. Isegi kõige kergem tee võib mu nii confusionisse ajada, et anna olla.

Nonii, veidi tulemusetult ringi kolamist ja kõhuke tühi, Viru toidupoodi hakkasin vallutama. Maksma asudes, otsides pangakaarti selgus, et seda ei ole, lihtsalt EI OLE. and the panic starts to spread, õnneks taipasin peale vähest paanikat, et see jäi Tartus automaadi sisse, oh seda tarka mind! Kõne panka ja kõik korras, for that moment.
Aga ka bussiliiklus polnud sel päeval eriti minu poolt. Teate seda tunnet, kui neljas peatus peaks olema sinu peatus, aga ei neljas ega ka viies ega ka kuues pole õige peatus. And you still keep hoping.. Teise bussiga läks õnneks veidi paremini, jõudsin Kristiinesse kohale. Süüdistan kõigis neis asjades , et "äkki" oli kaduneljapäev. Pff, raudselt. Ööbisin siis Helga vanaema juures Kalamajas. (ja veel üks näide, kui blond saab olla: arvasin mina, et Kalamaja on MAJA, mitte linnaosa)


Hommikul oli äratuskellana funktsioneeriv telefon võinud vabalt vastu seina puruks lennata. Sain riidekapile veidi täiendust järjekordselt. Õhtul trippisime kesklinna, Von Krahli, kus pidi olema ühe bändi, Miipi, viimane kontsert. Alles pärast sisse saamist selgus, et tegelikult ei tohiks alla 18 sisse saada, nujah, tänu minu vanana tunduvatele kompanioonidele ei tuntud minu vanuse kohta huvi. It was a nice night. But a better sleep, Maarja helistas 5 paiku öösel, täielik mälulünk ta kõnest, sorry, I was sleeping..

Pfft, pole vist kysimust, kumb minu

Höhöö, laupäeval pidime Vabaduse Laulule. Lahe üritus , aga ootasin veidi rohkemat. Brainstormi esinemisega tuli meelde, kui vanuseks oli umbes 6-7 ja hullupööra meeldis Brainstorm, teised tüdrukud fännasid Britney Spearsi ja Vanilla Ninjat, mulle meeldis Brainstorm.. uhh ja Chalice "Minu inimesed", kananahk ihule... Sõnad sõnad sõnad... (Iga lõik jääb kirjutades lühemaks, hmm weird.) Aga isegi Kadri leidsin rahva seast üles. A regilaul meeldis ka, miks, küsite, vastuse jään võlgu....






Pühapäeval, ärkasin, Helks oli tööle läinud juba. Had a long and inspirational talk with her granny, rääkis elust ja värki ja õigeusku tutvustas mulle ja rääkis, et see ainuke, mis hädadest välja aitab. And she drew me a map, kuidas saada 5min kaugusel asuvasse rongijaama!!! I didn't get lost! Varem polnudki Eestis rongiga sõitnud, muide...

Minu inimesi..


2 Comments


sa saad mu vanaemaga hästi läbi nagu nähA :D ;)


Jaa, aga ainult siis, kui sind ei ole :D

Copyright © 2009 Mariliisi blogi! All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.